STEUN MET JOUW BEDRIJF

Maak met uw bedrijf verschil in de levens van de Afghanen

Wilt u als bedrijf laten zien waar jullie voor staan? Doe een schenking, organiseer een evenement of word bedrijfspartner van de OMID Foundation. Samen bereiken we meer. 

De situatie in Afghanistan en de Afghaanse vluchtelingen wereldwijd moet altijd een onderwerp van gesprek zijn. Niet alleen in de internationale politiek, thuis aan de keukentafel of social media — maar ook onder uw medewerkers bijvoorbeeld. Wilt u als bedrijf laten zien waar u voor staat? En wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen op een thema dat altijd actueel moet blijven? Steun de OMID Foundation en maak het verschil in het leven van miljoenen Afghanen wereldwijd. 

  • Enkele voordelen van het steunen met uw bedrijf:
  • Laat als bedrijf of personeelsvereniging zien waar het voor staat; 
  • Verbind uw reparatie aan een toonaangevende NGO; 
  • Maak verschil in het leven van miljoenen mensen in nood;
  • Schenk belastingvrij.

Maatwerk voor bedrijven

Heeft u interesse in een samenwerking met de OMID Foundation of sponsoring van een specifiek evenement? Wilt u een maatwerkplan of een idee met ons bespreken? Neem dan contact op

Zo kan jouw bedrijf haar steentje bijdragen 

Er zijn verschillende manieren waarop bedrijven kunnen helpen. Belastingvrij schenken is daar een van. Wilt u liever echt in actie komen? Organiseer een fondsenwervende evenement waar het hele bedrijf trots op kan zijn. Wij helpen u graag met tips, ondersteunend materiaal en informatie. 

Ook kunt u bedrijfspartner worden van de OMID Foundation. Met een samenwerkingsovereenkomst op maat draagt u bijvoorbeeld financieel bij aan onze hulpverlening of geeft u een podium aan onze voorlichtingsactiviteiten. Samen bespreken we de samenwerkingsvorm die past bij uw bedrijf.

_119924392_deeper_afghanistan_family_getty

Wil jij het verschil maken in het leven van een familie?

En alles weten over het sponsoren van een familie in Afghanistan via de OMID Foundation? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.