SPONSOR EEN FAMILIE!

Maak het verschil in het leven van een familie!

Iedere familie verdient gelijke kansen. Maar in landen zoals Afghanistan krijgen heel veel families die kansen niet. Dankzij de steun van een sponsor kan de OMID Foundation ervoor zorgen dat het leven van een familie duurzaam veranderd op lange termijn. Ook jij kunt vandaag nog beginnen met het ondersteunen van een familie, zo geef je hun een kans op een betere toekomst!

Waarom een familie sponsoren zo bijzonder?

Als je een familie sponsort, ben je als sponsor betrokken bij het leven van je sponsorfamilie. Je kunt via je sponsorfamilie volgen wat er maandelijks met je bijdrage gebeurt door het persoonlijke contact wat wij voor je leggen. Je ziet wat er gebeurt in de leefomstandigheden van een familie en hoe zij met jouw hulp de kans krijgen om de dromen van hun kinderen waar te maken en daadwerkelijk hun levens te verbeteren. Voor een betere toekomst. Zo gaat jouw steun aan de OMID Foundation echt leven.

Hoe werkt familiesponsoring?

Een familie sponsoren = meerdere generaties in leven houden 

Als je een familie sponsort, besteedt de OMID Foundation je bijdrage aan programma’s in de community van je sponsorfamilie. Zo draag je als sponsor niet alleen bij aan betere levensomstandigheden en toekomstkansen, maar aan een beter leven voor elke familielid. 

De OMID Foundation zorgt voor bescherming, voedsel, goede medische zorg en goed onderwijs voor de familie en hun kinderen. Daarnaast besteden we bij al onze projecten aandacht aan bewustwording en gelijke rechten en kansen voor iedereen. Via je sponsorfamilie blijf je op de hoogte wat er met je bijdragen gebeurt en kun je als sponsor zien wat de impact is op het leven van een familie in Afghanistan.

_119924392_deeper_afghanistan_family_getty

Wil jij het verschil maken in het leven van een familie?

En alles weten over het sponsoren van een familie in Afghanistan via de OMID Foundation? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op!

Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.