HELP VANDAAG MEE!

Een donatie aan de OMID Foundation is een donatie voor iedere Afghaanse burger en vluchteling wereldwijd.

Want ieder mens verdient de kans op een eerlijke toekomst. Het is bovendien een donatie voor nu én voor morgen.

Want met deze bijdrage zorg je voor noodhulp én hulp voor de lange termijn. En dat maakt jouw donatie nog krachtiger.

Waarom vraagt de OMID Foundation om mijn vaste steun?

De OMID Foundation is blij met elke gift en helemaal met mensen die ons voor langere tijd structureel steunen. Want als vaste donateur zeg je toe dat je bijdrage niet incidenteel maar structureel is. Hierdoor kan de OMID Foundation investeren in hulp van een blijvend karakter, vooral daar waar hulp het hardst nodig is. Als vaste donateur van de OMID Foundation draag je bij aan de wederopbouw van Afghanistan en haar burgers & alle Afghaanse vluchtelingen wereldwijd, waardoor we ze allemaal een beter leven kunnen geven. We houden onze leden altijd op de hoogte van de resultaten.

Wat doet de OMID Foundation met mijn geld?

Al sinds 2021 maakt de OMID Foundation zich samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven, vrijwilligers en donateurs sterk voor het verbeteren en veranderen van de mensenlevens in Afghanistan en daarbuiten. En met succes: mede dankzij jouw steun hebben we honderden families, alleenstaande moeders én kinderen in weeshuizen kunnen voorzien van hulp in de afgelopen jaren.

Hoeveel van elk ontvangen euro besteden jullie aan jullie werk?

Van iedere euro ging in 2023 €0,85 naar iedereen die onze hulp nodig hebben. Ons kostenpercentage was 15 procent.

Kan ik ook direct geld overmaken?

Ja, natuurlijk kan dat. Je kunt doneren via IBAN-nummer NL52 BUNQ 2063 9133 31. Helaas kunnen we je op deze manier niet bedanken of op de hoogte houden van de impact die je met jouw steun maakt.

Voor vandaag én voor morgen!

Jouw donatie is een bijdrage voor vandaag én voor morgen. Want met deze bijdrage zorg je voor noodhulp én structurele hulp in Afghanistan. Je zorgt voor levensreddende voeding én het verbeteren van de levensklimaat van de Afghanen, binnen en buiten de landsgrenzen. Je zorgt ervoor dat kinderen op een jonge leeftijd niet hoeven te werken en gewoon naar school kunnen gaan. En dat maakt jouw donatie nóg krachtiger. Jouw donatie maakt een wereld van verschil, van jong tot oud.

Doneren kan bij de OMID Foundation eenmalig, maar bijvoorbeeld ook maandelijks. Dankjewel!